Over mij

Sociaal en sportief, creatief en praktisch, enthousiast en kritisch, gericht op leren van elkaar en het bereiken van doelen. Dat ben ik in het kort.

Mijn missie is gericht op mensen & organisaties: door ruim 18 jaar gewerkt te hebben in  HR-functies, heb ik van binnenuit gezien en ervaren hoe organisaties werken en mensen daarin hun weg vinden. Ik zal me niet snel door problemen uit het veld laten slaan, zie al snel kansen. Competenties als creativiteit, organisatietalent, analytisch vermogen en invloed aanwenden waar nodig, zet ik daarbij dankbaar in. Zorgen dat de energiestroom weer op gang komt, dat je resultaten ziet van de dingen die je doet, dat je zin hebt in je werk. Zoals ik ook met enorm veel plezier mijn werk doe!

"Elk probleem biedt een kans om de situatie in positieve zin te veranderen"

Als mid-veertiger sta ik midden in het leven: door met veel enthousiasme steeds vooruit te willen, de variatie op te zoeken en nieuwe dingen uit te proberen, vervul ik vele rollen en hou ik alle ballen in de lucht. Ik ben moeder van twee lieve tieners, vrouw van een hardwerkende man, dochter, vriendin, vrijwilliger, huisorganisator, sporter, twitteraar én Zelfstandig Professional.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij, waar mijn drive om anderen te helpen ook weer naar boven komt. Zo ben ik als vrijwilliger actief als ambassadeur bij de Stichting Jarige Job om kinderen uit armoedegezinnen een fijne verjaardag te bezorgen. Allemaal dingen waar ik veel energie van krijg!

Kijk op mijn LinkedIn-pagina voor meer informatie over mijn opleiding & ervaring.