Over mij

Sociaal en sportief, creatief en praktisch, enthousiast en kritisch, gericht op leren van elkaar en het bereiken van doelen. Dat ben ik in het kort.

Mijn missie is gericht op mensen & organisaties: door bijna 20 jaar gewerkt te hebben in  HR-functies, heb ik van binnenuit gezien en ervaren hoe organisaties werken en mensen daarin hun weg vinden. Ik zal me niet snel door problemen uit het veld laten slaan, zie al snel kansen. Competenties als creativiteit, organisatietalent, analytisch vermogen en invloed aanwenden waar nodig, zet ik daarbij dankbaar in. Zorgen dat de energiestroom weer op gang komt, dat je resultaten ziet van de dingen die je doet, dat je zin hebt in je werk. Zoals ik ook met enorm veel plezier mijn werk doe!

"Elk probleem biedt een kans om de situatie in positieve zin te veranderen"

Samenwerken is voor mij erg belangrijk: ik krijg er energie van, er ontstaan nieuwe ideeën en door taken te verdelen, doe je waar je het beste in bent. Alles is er op gericht om het maximale resultaat voor de klant te behalen, om het project te realiseren die zorgt voor groei van de organisatie en haar medewerkers.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij, waar mijn drive om anderen te helpen ook weer naar boven komt. Zo ben ik coördinator van de hersenstichtingcollecte en als vrijwilliger actief in de wijkvereniging.

Kijk op mijn LinkedIn-pagina voor meer informatie over mij of stuur een berichtje om eens kennis te maken.